Dynamische fietspositieanalyse

Ben je moe van kont en zadelpijn?

Pijn in uw onderrug? Genitale klachten? Druk op de handen / doofheid? Hoofd, hals en / of schouderpijn? Knie, heup en / of voetpijn? Gebrek aan algemeen comfort? Zwakker dan verwachte prestaties?

Ziet u door de bomen het bos niet meer ondanks alle adviezen via social media? Blijft u maar gissen wat het kan zijn?

Als u op een van deze ja heeft beantwoord, Dan is een dynamische bikefitting wat voor u!!

Fietsmontage gaat over “De fiets aan jou aanpassen maar ook jou aan de fiets”. Het fitproces gaat vooral over blessurepreventie en wanneer gedaan door een fysiotherapeut ook over blessureherstel.

Een fitting duurt ongeveer anderhalf uur. Door uw trapstijl te analyseren, hoekmetingen uit te voeren van uw benen, schouders en bekken en ook te kijken naar kniebewegingen die kunnen worden veroorzaakt door een onjuiste plaatsing van de schoenplaatjes of verkeerde voethoek.

Daarnaast worden blokkades in het lichaam zoveel mogelijk direct opgelost. Naast de fiets staat een behandeltafel. Hierop worden blokkades in het lichaam getracht direct op te lossen. Uw fiets kan een blokkade hebben voor “u” maar “u” ook voor de fiets.

Door de fitting zult u comfortabeler, efficiënter en krachtiger op de fiets zitten, omdat de fiets aangepast wordt aan je persoonlijke biomechanica en ook andersom. Door beide zijden van het lichaam te controleren, kan Ronny ook mogelijke afwijkingen in de beenlengte opsporen en dienovereenkomstig als voorbeeld corrigeren bij een beenlengteverschil maar dus ook bij een bekkenscheefstand.

U neemt uw fietsschoenen en fietsbroek mee, voor uw bovenlichaam graag een hemd, dames (sport)B.H. En uiteraard ook uw fiets!

Kosten van een fitting:

Totale fitting met videoanalyse € 180,00. +/- 2 uur.

Fitting zonder videoanalyse € 120,00. +/- 1 uur

U kunt dit contant of per pin betalen.