Tarieven

Fysiotherapie
Zitting fysiotherapie€ 37,00
Zitting zonder verwijzing€ 44,00
Zitting met verwijzing € 37,00
Toeslag voor behandeling aan huis€ 16,00
Medisch fitness en sport (abonnementsvormen)
Medisch fitness per sessie
( onder begeleiding fysiotherapeut )
€ 15,00
Medisch fitness per maand
(1x per week onder begeleiding fysiotherapeut)
€ 45,00
Medisch fitness per maand
(2x per week onder begeleiding fysiotherapeut)
€ 59,00
Sporten onder begeleiding per maand
( 1x per week onder begeleiding sportinstructeur)
€ 37,00
Sporten onder begeleiding per maand
( 2x per week onder begeleiding sportinstructeur)
€ 51,00
Fietsanalyse
Fitting met videoanalyse +/- 2 uur€ 180,00
Fitting zonder videoanalyse +/- 1 uur€ 120,00
Osteopthie
Behandeling osteopathie
( Een behandeling osteopathie rekent u direct af.
Dit kan per pin of contant. Onze factuur kunt u eventueel
naar uw zorgverzekeraar sturen voor vergoeding )
€ 102,00 (45min)
€ 78,00 (30min)
Sportmassage
Sessie sportmassage 60 min.€ 45,00

Voorkom verassingen
Wij adviseren u bij het eerste contact met onze fysiotherapeut duidelijk aan te geven bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent en wat uw aanvullende verzekering aan behandelingen vergoed. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk! Zoek het van tevoren goed uit, zodat u niet voor onverwachte rekeningen komt te staan. Ook kunt u voor algemene informatie kijken op de website: www.fysiotherapievergoeding.nl of bij Independer voor een overzicht van alle zorgverzekeraars waarmee wij een contract hebben. Komt u hier niet uit, dan kunt u ook bij ons informeren. Houdt u hiervoor uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Wanneer ontvangt u een factuur?
Als u in onze praktijk behandeld bent heeft u een betaalverplichting naar de praktijk. Indien u aanvullend verzekerd bent gaan de rekeningen direct naar uw zorgverzekeraar.
U bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van het aantal ‘nog te vergoeden behandelingen’. Gaat u over het maximum aantal vergoedingen heen, dan ontvangt u van Fysiotherapie Ronny Eijer of van uw zorgverzekeraar een factuur.
Afspraken die uiterlijk 24 uur van te voren zijn afgezegd of zijn verplaatst, worden niet in rekening gebracht. Bij verhindering op dezelfde dag kunnen deze in rekening worden gebracht. Bij het niet of niet tijdig afzeggen van de afspraak (minimaal 24 uur van tevoren) hebben wij de mogelijkheid kosten bij u in rekening te brengen. U ontvangt in dat geval een particuliere nota met het tarief voor een niet tijdig geannuleerde afspraak (€ 23,80).

Een factuur op basis van een abonnement Een factuur op basis van een abonnement dient binnen 14 dagen te zijn voldaan. Bij verhindering van een les word deze niet ingehouden op het abonnementsgeld. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.


Kortom een factuur dient binnen 14 dagen na de factuurdatum te worden betaald. Bij achterstallige betalingen heeft Fysiotherapie Ronny Eijer de mogelijkheid om een incassobureau in te schakelen en de kosten hiervan bij u in rekening te brengen.